Monday 15 February 2010

Her hafta iddaa bulan adamın son numarası

Geçen hafta ofisimize bir zarf geldiğinde pek dikkate almamıştık. Burada paylaşmaya değer görmemiştik. "Her hafta iddaa bulan adamın son numarası" yazıyordu zarfın üstünde. İçinden bir iddaa kuponu bir de kısa bir not çıkmıştı.


Tutmuş bir iddaa kuponuydu. Notta ise iddialı cümleler vardı. Sorumlu yayıncılık anlayışımız gereği böyle açıklamaları buraya yansıtmamayı tercih ettik. Birinin yaptığı bir şakadır diye çok ciddiye de almadık ama kuponu da takdir etmedik değil. Akıllıca oynanmıştı.

Pazar akşamı yine rutin çalışma tempomuz içinde bu kez bir mail ofis ortamına bomba gibi düştü. Yine aynı gizemli ifadeyi taşıyordu; "Her hafta iddaa bulan adamın son numarası". Şaşkınlık ve merakla mailin geri kalanına baktık. yine bir iddaa kuponu iliştirilmişti. Kısa bir kontrolden sonra kuponun dakikalar önce sona eren maçları içerdiğini ve yine ikramiyeli olduğunu gördük. Tüm ekibin şaşkınlığı yüzünden okunuyordu. Bu artık hafife alınacak, okurlardan saklanacak bir şey değildi. Geçen seferin aksine bu kez herhangi bir ibare düşmemişti gizemli şahıs. Bu sefer elimize ulaşan kuponu, öncekiyle birlikte burada paylaşmaya karar verdik.

Geçen hafta gönderdiği mektupta iddialı açıklamalar yapan, iddaa oranlarını hazırlayanların birşeyden anlamadığını ifade eden şahıs, kuponlarını florya'da hazırladığı bilgisini vermişti. Açıklamaların hepsini burada yayınlayamıyoruz ancak şu iki ilginç ifadeye yer vermeden geçmek istemedik.

Sözkonusu şahıs bazı maçlarda beraberlik oranının 1.05 olması gerektiğini iddia ediyor. Tutturduğu beraberliklere bakılırsa haksız da sayılmaz hani, maçlar sıfır sıfıra bağlanmış. Bu kişi Ayrıca, bilumum bahis tahmini yapan gazete, internet sitesi ve televizyon programı çalışanlarını özel derse beklediğini söylüyor, gelemiyorlarsa tutmuş kuponları ders olarak okumalarını öneriyor.

Biz olayı yorumsuz bir şekilde size aktardıktan sonra şahsın gönderdiği kuponları sizinle paylaşmayı gerekli görüyoruz.

No comments: