Friday 11 April 2008

Keep on cheering it makes miracles!


Gönüllerin Şampiyonu Getafe C.F

"futbol 22 kişinin 90 dakika boyunca oynadığı ve sonunda almanların kazandığı bir oyundur." buna benzer bir cümleydi Gary Lineker tarafından söylenen. bugünde aynısı oldu. bu son olsun artık! inşallah Uefa kupasını Tekke kaldırır.

Wednesday 9 April 2008

Geçmiş olsun!!


Eveet. Bir Şampiyonlar Ligi heyecanını da milli duygular bazında geride bıraktık. Bize bu heyecanı yaşatan Fenerbahçe'ye ben de teşekkür ediyorum tabi.. Ama ne var ki takım tutma konusunda, oyun kalitesinde olduğu gibi daha çok yolumuz olduğu kesin.. Orta sahada topu iyi çevirmeleriyle, tekpastaki şiirsellikleriyle, defansın ve kalecinin topu 7.32 nin tek tarafında tutma becerileriyle Chelsea, Fenerbahçe'nin sinirlerini nasıl bozduysa, birkaç "cesur" dangalak da saha dışında bizim (daha çok fener taraftarının) sinirlerimizi bozdu.. En aleni örneği de diyarbakırda bir gencin Chelsea formasıyla tur atıp "ölmeden önce son çıkış" bir fırına saklanması.. Canım kardeşim nerden buluyosun bu cesareti diye sormamak mümkün değil..

Neyse, seneye ve daha sonra bizimkilerin de katılımıyla heyecanı artan bir Şampiyonlar Ligi temennisiyle..

Teşekkürler...

dakika 4 olduğu esnada zaten ümitlerimiz azalmıştı. son dakikalarda acaba dedik ama nefesimiz yetmedi. her şeye rağmen mücadelesinden ve bize yaşattığı heyecandan dolayı bütün teknik ekibe ve futbolcularımıza teşekkürler. seneye daha yüksek noktalara ulaşmak dileğiyle necip fazıl'dan alıntı yaparak noktalayalım: ''sen tohum saç,bitmezse toprak utansın.''