Saturday 8 March 2008

NEREYE BAKIYOR BU ADAMLAR?..

sabahın ilk ışıkları
Burası İstanbul Avrupa yakası, E-5 karayolunda bir üstgeçit. Tam olarak Küçükmece belediye binasının karşısında bulunuyor. Hergün yüzlerce kişinin kullandığı üstgeçit aynı zamanda çok ulvi bir vazifede üstlenmiş (üstgeçit ya o açıdan) durumda..
İstanbul Atatürk havalimanına nazır konumundan dolayı hergün onlarca uçak ve bilumum havalimanı aksiyonu meraklısına bir anlamda kale arkası tribünü durumuna gelmiş.. Günün hangi saati olursa olsun bu tribün hiç boş olmuyor, meraklı gözler inen-kalkan uçaklara dakikalarca dikkat kesiliyor. Belki bu gözlemler günün birinde meyvesini verir ve bir vatandaşımız bu üstgeçitten özgürlüğe doğru yükselirken bizim payımızada trafik çilesinden sonsuza dek kurtulmanın mutluluk gözyaşları düşer..
Neden olmasın?.. ne de olsa biz Hezarfen Ahmet Çelebi'nin torunlarıyız..
eller arkada, gözler ufukta, istikbal göklerdedir..

Thursday 6 March 2008

Maçların Ardından


- Böyle maçlara alışık olmadığımız için bu kadar heyecan fazla geldi maçın sonunu zor getirdik. Teşekkürler Fenerbahçe!
- Fenerbahçe - Sevilla maçı gölgesinde kalsa da Arsenal süper bir oyun sonucu Milanodan turla döndü. Inşallah Milan da bir devrin sonu olurda genç adamlar takımın kadrosuna girmeye başlar. Sıkıldık hep aynı takım aynı takım!
- Barça turu aldı ama Messi gitti. N'apim öyle turu ben?
- Cristiano Ronaldo atıyor Manchester yola devam ediyor. Bakalım nereye kadar ?


- Roma Bernabeudan elini kolunu sallaya sallaya çıktı. Süper çirkef hareketler yapsalarda zaman zaman, Real'e oyun oynatmadılar. Vucinic gibi adamın varsa sırtın yere gelmemeli zaten. Kıçı başı ayrı oynayan Robinho'ya da kılım ayrıca iyi oldu elenmeleri.
- Kaderi Fenerbahçeyle aynı olan Olympiakos oyunu bozdu ve buraya kadar dedi.
- Porto Schalke04'ü harcar dedim ama Manuel Neuer'i unutmuşum. Kaleci dediğin eliyle koluyla topu tutar ama bu adam çok enteresan yerlerde ayaklarıyla kurtarışlar yapıyor. Yeni bir Buffon - olmaz ya hani olursa diye diyorum - gelir umarım. Bu kaleci ancak öyle bir gol yerdi o golü de Lisandro Lopez atardı ancak. Kalecinin hatırına Schalke'ye katlanıcaz başka çare yok.

Wednesday 5 March 2008

Tuesday 4 March 2008

Galiptir Bu Yolda Mağlup


Çokça yazıldı, çizildi.. istatistikler ortaya kondu.. yüzde hesapları yapıldı.. Artık herkes susacak sahadaki oyuncular konuşucak..

Sonuç ne olursa olsun .. galiptir bu yolda mağlup

Heyecan...!


Allah Utandırmasın.

Sunday 2 March 2008

Etro Anime

3-4 ay oldu keşfedeli ve o gün bu gündür dinlemeden duramıyorum Liset Alea vokalini.

Cumartesi Gecesi


-Rotasyona devam 3 puanı yine birarada göremedik. İnşallah Sevilla maçına düzelir takım.
-Arsenal kaçıyor Manchester kovalıyor tecavüzcü coşkun misali. Yakalarsa...
-Amerika '94 te Hagi'li Romanya'yı yakan erkek güzeli Tomas Brolin mükemmel bi frikik organizasyonunda golü atan isimdi. Bu akşam oynanan Sevilla - Deportivo maçında Deportivonun 2nci golü o golü bize hatırlattı. (bkz:10temmuz 1994, İsveç - Romanya Maçı)
-Milan salladı ama yıkamadı Lazioyu. 3 gün önce 30 lu yaş ortalamasına sahip takımın ileri ucunda bu gece 20yi bulmamış adamları izlemek çok enteresan.
-Vicente Calderon ortamı gibi ortamı olan kaç stad kaldı artık? Agüero insan değil 2 gol 1 asist 1 penaltı yaptırmak ne demek? Karşındaki siirt jetpa değil akıllı ol! Yürü be Atletico! Vicente Calderon yıkılmadan her futbolsever orada maç izlemeli. En başta ben.