Saturday 7 June 2008

Ligtv de köşedeki "OK" tuşu...


(bkz: euro2008'in yıldızı)

Eveet Duhtbrahma'nın heyecanla geri sayımını yaptığı, zamanı gelip de saymaktan vazcaydığı gün geldi çattı. Futbolsever için transfer haberleri dışında heyecansız geçen günlerin ortasına çöldeki vaha misali çöktü Euro2008. Milli takımımızdan fazla ümitli olmasamda bu durum Portekiz maçı öncesinde heyecan duymama engel değil. Turkcell Süper Ligi Ligtv'den takip eden her futbol izleyicisi gibi ben de "ligtv de köşedeki "OK" tuşu" nun lanetine inanıyorum. Ne zaman izlediğim maç istediğim yönde ilerlemese suçu o tuşa atarak, onu köşeden kaybedip maçın lehime döneceğine inanırım. O yüzden bu turnuvada milli takımımızın ve portakalların kaderini ligtvdeköşedekioktuşu belirleyecektir. Maçları ligtv den takip edeceklere duyurulur. Haydi Türkiye...!

Friday 6 June 2008

Fareli köyün kavalcısı . . .


Ben de kendi blogumdan önce onu tanıdım başka arkadaşlar gibi. Bize bilgisi, tarzı ve istikrarı ile örnek olmuş, sağda solda ahkam kesmelerime kaynak yaratmış bir oluşum "idi" aceto balsamico. "İdi" dedim çünkü hafta başında -bana göre şok bi karar alıp- blogu sonlandırdığını açıkladı.

***

Bazı yorum yapanların haddini aşması sonucu bu kararı aldığını söylüyor kendisi. Bu daha da üzdü beni. Ne yazmış olabilir ki bu adam, yazdıklarınızla yaptığı işten bıktırdınız acetoyu da bizi boynu bükük bıraktınız..

***

Aziz başkan gibi Galatasaray şampiyonuluğunu ezmek amaçlı yalandan istifalar (buribaker da, nusa dua da fenerli bu arada, Aziz başkanlı değil) ya da dikkat çekmek için yapılan taraftar grubu dağıtmaları gibi olmadığını düşünüyorum. Ama içindeki kurtlar bırakmayacaktır onu. En kısa zamanda başka bir platformdan seslenmeye başlayacaktır bize. En azından ben öyle umuyorum.