Monday 24 March 2008

Overdose

Cumartesi
- Fenerbahçe maçlarında dikkatimizi fazlasıyla çeken Sevilla'lı futbolcuların çirkeflikleri durmadan devam ediyor. Canımız ciğerimiz Atletico Madrid 3 puan alarak şampiyonlar ligini büyük ölçüde garantiledi-sözkonusu Atletico Madrid ise her şey olabilir-. Seneye onları Şampiyonlar liginde izlemek çok zevkli olacak.
- Atletico Madrid ve şampiyonlar ligi demişken zamanında Atletico Madrid Vicente Calderon'da Ajax'la oynarken maça sonradan Dani adında Ajax'lı bir genç girmişti. Genç girince efsane spiker Bülent Karpat ''evet dani genç yetenek şampiyonlar liginde ilk maçına çıkıyor.'' diye girizgah yapmıştı. 5 dakika geçmeden bu genç uzaktan sağ doksana golü atınca ve istatistikleri ekrana gelince anlamıştık Bülent Karpat aforizmalarından biriyle daha karşı karşıya kaldığımızı. Zira istatistiklerde Dani'nin 6 civarı maçta 3-4 gol attığı(tam hatırlayamadım rakamları) yazıyordu. Hey gidi günler. O heyecanları yeniden bize yaşatır umarım Atletico Madrid!
- Juventus başına ne gelirse gelsin Juventus'tur! 2 sene piyasada olmadılar diye kimse ileri geri konuşmasın. Inter aldı boyunun ölçüsünü. Yürü be Roma!

Pazar
- Günün ilk maçı Old Trafford'da oynanıyodu ama oynayan tek taraf vardı desek daha doğru olur herhalde. Mascherano zorla attırdı kendini oyundan. Zaten 11'e 11'de adamlar fena oynuyolar 10 kişi bulunca dalga geçtiler. Cristiano Ronaldo nefret ettiğim bir adam ama çok iyi oynuyor ve o iyi oynadıkça ben ona daha fazla sinir oluyorum.
- Arsenal Chelsea'ye dayanamadı ve evet gördük Chelsea eski gücünde değil(!) Chelsea'nin ilk golü ofsayttı yazık oldu Arsenal'e. Inşallah Chelsea'nin duran top zaafı bizim maçlarda da devam eder.
- Bernabeu'ya kim gelse güzel oynuyor ancak stadın daimi sahipleri bir türlü güzel oynayamıyorlar. Hildebrand tek başına aldı maçı.
- Bu satırları yazarken milli takımın yeni formalarını gördüm. Eski efsane formamız geri gelmiş ama beklentilerimizi karşıladı diyemeyiz. Hani nerede bu formanın şerit üzerindeki ayyıldızı?

No comments: